Flyttfirma Stockholm – professionell flytthjälp

Letar du efter en pålitlig flyttfirma i Stockholm? Som ett familjeföretag startat redan 1995 förstår vi vikten av bra flytthjälp. Oavsett om du flyttar från villa eller lägenhet, med eller utan hiss, möts du alltid av samma personliga service.

Varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert på flytthjälp – oavsett slutdestination.

 

OFFERTFÖRFRÅGAN

 

Vi erbjuder flyttjänster för dig i Stockholm

Flytthjälp är vår vardag – varje år genomför vi cirka 1400 flyttar i Stockholm, där kvalitet och säkerhet alltid står i främsta fokus. Nyckeln till vår lyhörda service finns hos våra engagerade kollegor, där hela vår personalstyrka varit med oss länge. Tillsammans med våra flyttexperter skräddarsyr du din flytt utefter dina specifika behov och önskemål.

Hjälp med uppackning och magasinering?

Vi hjälper dig med allt från flyttpackning till lastning och därtill transport och uppackning i ditt nya hem. Önskar du istället magasinera ditt bohag kan vi även erbjuda förvaring och magasinering i temperaturstyrda förvaringslokaler.

packning, magasinering med flyttfirma stockholm

Effektiv flytthjälp till bra pris

Nyckeln i vår verksamhet ligger i att alltid erbjuda kunderna en effektiv flytthjälp till ett bra pris. För att kunna göra det krävs det kunskap, erfarenhet och en god planering. Vi ser till att planera alla våra uppdrag minutiöst. Det gör att vi alltid har rätt antal flyttgubbar, att vi alltid får plats – och slipper åka flera gånger fram och tillbaka – och att vi packar bilen på ett yteffektivt sätt, utan att det påverkar säkerheten.

Övning ger färdighet. Att vi varit verksamma som flyttfirma i Stockholm sedan 1995 har gett oss den erfarenhet för att kunna ta oss an alla tänkbara uppdrag – stora som små – och där fokus alltid ligger på att erbjuda bästa tänkbara service till bästa tänkbara pris.

Vi arbetar alltid för våra kunder och med fokus på att ge dig som beställare en möjlighet att påbörja det nya kapitlet i ditt liv på bästa tänkbara sätt. Vi ser till att ditt bohag kommer fram tryggt och säkert.

Flyttfirma för långflytt

Är det dags att flytta från Stockholm – eller till Stockholm? Vi erbjuder professionell hjälp även vid mer långväga flyttar och kan hjälpa dig att få ditt bohag flyttat oavsett var du ska slå ner dina bopålar.

Nyckeln för att lyckas med ett sådant projekt är att planera jobbet. En flytt inom tullarna i Stockholm ger alltid en möjlighet att börja om: om någonting inte skulle få plats i flyttbilen kan man alltid hämta föremålet senare. Handlar det om en längre flytt finns inte den marginalen och det gör att planeringen blir A och O.

Vi är en flyttfirma i Stockholm som har lång erfarenhet av längre flyttar och som har en fordonsflotta av varierande storlek där både större och mindre flyttbilar finns tillgängliga. Vi kan, helt enkelt, rymma ditt bohag och hjälpa dig att flytta detta till den nya bostaden. Givetvis ser vi till att dela upp körningen om det handlar om en väldigt lång flytt. Det handlar om vår säkerhet också.

5 anledningar att anlita vår flyttfirma

  • Trygghet. Vi erbjuder trygga flyttar där vi arbetar nära dig som kund. Du hålls uppdaterad och du är med och planerar flytten sett till att värdefulla och mer ömtåliga föremål pekas ut – och tas om hand på ett speciellt sätt.
  • Kunskap. Vi har lång erfarenhet och kunskap om säkra flyttar och en vana av att arbeta tillsammans. Det ger effektiva jobb och låga priser.
  • Magasinering. Vi vet att vissa flyttar kan innebära att allt inte får plats i den nya bostaden. Med vår magasinering kan du på ett tryggt och säkert sätt spara allt för framtidens behov.
  • Säkerhet. Alla våra fordon är trafikförsäkrade och givetvis har vi ansvarsförsäkring när du anlitar oss.
  • Flexibilitet. Vi kan åta oss alla tänkbara uppdrag – stora som små, företag eller privatpersoner, långa eller korta flyttar – och vi jobbar alltid med kunden i fokus. Vi är flexibla och kan anpassa oss efter dina önskemål, krav och behov.

Flytta steg för steg

Hur ser en flytt ur när du anlitar oss som flyttfirma i Stockholm? Alla flyttar har gemensamma nämnare, men även tydliga skillnader. Här nedan kommer några steg som emellertid alltid bockas av:

  1. Arbetet planeras. Vi går tillsammans med dig igenom ditt bohag, ser över vilka föremål som är värdefulla – och som bör behandlas och flyttas separat. Vi räknar på jobbet och avsätter rätt mängd anställda samt rätt typ av lastbil.
  2. Flytten påbörjas. Du kan välja att packa allt själv – eller anlita oss för det. Vi skruvar isär exempelvis bord och andra möbler som erbjuder den möjligheten och påbörjar därefter allt bärande. Detta sker i vissa fall med speciell utrustning om det handlar om tunga lyft. Vid bilen står en packmästare och stuvar in allt bohag på ett professionellt och yteffektivt sätt.
  3. Vi bär in bohaget. På plats i den nya bostaden påbörjar vi jobbet med att bära in allt bohag. Du kan själv visa var sakerna ska stå och genom detta också snabbare komma igång med möbleringen.
  4. Vi skickar fakturan. Då jobbet är gjort och färdigställt erhåller du fakturan av oss. Vid eventuella problem så är det bara att kontakta oss.

Säker packning av bohag

Att packa ett bohag kräver viss kunskap. Hur fyller man en kartong på ett sätt som A) gör att man orkar bära den och B) gör att den inte går sönder och innehållet skadas? Vi har lång vana av att packa bohag och genom detta också erbjuda dig som kund en trygg och säker flytt.

Vi använder oss av rätt emballage och de bästa kartonger som finns på marknaden.

Packningen genomsyrar även hur man får plats med allt i bilen. För detta har vi alltid en packmästare på plats som ser till att stuva bilen på ett sätt som gör att allt dels får plats och dels att det kan transporteras på ett säkert sätt. Behöver du hjälp med professionell packning av ditt bohag i samband med flytten är det bara att säga till innan. Vi avsätter tid för detta och ger dig en trygg flytt hela vägen från start till mål.

Flytthjälp Stockholm

RUT-avdrag för flytthjälp

En nyhet är att du idag kan använda ditt RUT-avdrag för flytthjälp. Genom detta kan du också dra av 50% av den totala kostnaden för det arbete vi lägger ner. Det är givetvis väldigt förmånligt – och ytterligare ett starkt argument till varför du ska välja oss som flyttfirma i Stockholm.

Viktigt att tänka på är dock att du först säkerställer att du är berättigad att använda RUT. Detta gör du genom att kontakta – eller logga in på – Skatteverket. Vi är registrerade för F-skatt och det är ännu en förutsättning för att du ska kunna använda RUT.

I övrigt? Vi sköter all administration och all övrig kontakt med Skatteverket. Beloppet är redan draget på den faktura du erhåller. Smidigt, inte sant? Med RUT-avdraget blir våra redan prisvärda flyttar än mer förmånliga!

Magasinering vid flytt

Att flytta kan också innebära att man inte får plats med allt bohag i den nya bostaden – eller i tillhörande utrymmen som förråd och källare. Detta kan ske i samband med att man flyttar från en större till en mindre bostad – eller om man exempelvis ska flytta ihop med en annan person och förvandla två bohag till ett gemensamt. Oavsett vilket behöver man inte slänga de föremål och möbler som inte får plats.

Med vår magasinering kan du lämna dessa i trygga och säkra händer. Magasineringen sker i uppvärmda lokaler med god ventilation.

Du behöver inte oroa dig för att någonting går sönder eller blir skadat av exempelvis fukt. Samma sak gäller för stölder och inbrott. Med larm och med övervakning – både fysisk och digital – är dina möbler och föremål i säkert förvar till dess att du behöver dem igen. Oavsett hur lång tid det handlar om.

10 vanliga frågor om flytt

Kan jag flytta på egen hand?

Ja, men var beredd på att det handlar om ett tungt jobb som kräver god planering. För att kunna flytta effektivt och säkert krävs det både bärhjälp och rätt typ av bil. Flyttar du på egen hand tar du, enligt oss, en onödig risk. Vi erbjuder prisvärd och professionell flytthjälp över hela Stockholm.

Kan ni hjälpa mig att flytta från Stockholm?

Ja, vi erbjuder även mer långväga flyttar och kan åta oss både större och mindre uppdrag inom detta. Oavsett hur lång sträcka det handlar om.

Kan jag använda RUT-avdraget?

Ja, vi är registrerade för f-skatt och du kan, under förutsättning att du är berättigad, använda denna förmånliga skatterabatt.

Varför ska jag välja er som flyttfirma?

Vi har dels lång erfarenhet och kunskap om flyttar. Dels sätter vi alltid kunden i första rummet. Du ska alltid erbjudas en säker flytt till ett bra pris.

Jag ska bara flytta en kortare bit – kan ni hjälpa mig?

Ja, vi erbjuder alla typer av flyttar – oavsett avstånd. Alltid med samma planering och engagemang.

Kan ni lyfta tunga föremål?

Ja, vi har väl utvecklade rutiner för att klara även tunga lyft. Det är krävande och det kräver en enorm kunskap – och vana av att arbeta tillsammans. Tunga lyft ställer alltid höga krav på kunskap och på erfarenhet.

Tunga lyft – flytt av piano m.m.

Vi erbjuder vår stora kompetens även vid tunga lyft. Har du ett piano som behöver flyttas eller exempelvis ett kassaskåp kan du med fördel kontakta oss. Dessa flyttar kräver både kunskap och – i många fall – speciella hjälpmedel.

Vi arbetar alltid med säkerhet i första rummet. Ingen ska skadas eller göra sig illa i samband med en flytt av ett tyngre föremål. I vissa fall kan man också tvingas flytta sådana föremål på utsidan av en huskropp. Det innebär att vi spärrar av och säkerställer full trygghet även för andra medmänniskor. Tunga lyft kräver kompetens och kunskap. Kontakta oss så tittar vi närmare på detta. Vi ser till att ditt piano kommer fram i ett helt stycke till din nya bostad!

Flytta utan hiss

Flytta utan hiss? inga problem. Vi kan hjälpa dig oavsett hur fastigheten ser ut och oavsett om det finns hiss eller inte. Ibland kan exempelvis soffor och andra större möbler flyttas på utsidan av en huskropp och med hjälp av exempelvis en skylift – i andra fall handlar det om att man kanske måste skruva av benen innan man bär ut möbeln i fråga.

Vi planerar alltid dessa jobb på ett sätt som gör att vi – trots avsaknaden av hiss – alltid kan jobba effektivt och säkert.

Hissen är givetvis en fördel, men ingen absolut nödvändighet. Som flyttfirma i Stockholm vet vi att god planering och kunskap kan kompensera för att det inte finns en hiss – eller att den befintliga är avstängd.