Flytt till evakueringslägenhet

Ska man utföra ett stambyte i din fastighet, eller har ett oväntat problem dykt upp som kräver att de boende evakueras? Att flytta till en evakueringslägenhet kan vara nog stressande som det är med allt som ska packas ner och tas med. Med lång erfarenhet av flyttar utför vi på TBA Transporter mer än gärna flytten till din evakueringslägenhet. När du själv står för flytten är det viktigt att känna till att det oftast är ett schablonbelopp som betalas ut från hyresvärden/bostadsrättsföreningen, du kommer därmed inte behöva stå för flytten själv.

Därför ska du välja oss

Vi på TBA Transporter har lång erfarenhet av att utföra flyttar, både stora som små. Oavsett om du bor själv i en liten etta eller om ni är en stor familj i en femma kan du känna dig trygg med att låta oss stå för flytten. Vi erbjuder helhetslösningar där vi står för allt inför din evakuering, från packning till transport och uppackning, till att du själv sköter packningen och vi endast står för transporten. Valet är ditt, vi anpassar oss helt efter dig.

Skräddarsydd flytt

Kom till evakueringslägenheten på ett sätt som innebär så lite stress som möjligt. Vi skräddarsyr flytten helt efter dina behov där vi visar stor respekt för dina ägodelar.

KONTAKTA OSS IDAG FÖR KOSTNADSFRI OFFERT