Bohagsflytt i Stockholm

Låt oss på TBA Transporter ta er till ert nya hem! Med lång erfarenhet inom bohagsflyttar i Stockholm vet vi hur viktigt det är med pålitlighet och punktlighet. När ni låter oss ta hand om er bohagsflytt kan ni därför räkna med att vi inte bara kommer att utföra flytten i tid utan även helt enligt era önskemål. Stora som små.

Skräddarsydd efter varje kund

Lägenhet, radhus, villa, oavsett hur er kommande flytt ser ut kan ni känna er trygga med att låta oss utföra den. Varje bohagsflytt i Stockholm skräddarsys efter varje kunds önskemål, ni avgör därför själva om ni vill ha en helhetslösning med packning, transport och uppackning eller om ni endast behöver hjälp med transporten. Eller med magasinering. Eller om ni vill packa i eget material. Nämnde vi att det är ni som bestämmer om ni vill ha fast pris eller löpande timtaxa? Som sagt – skräddarsytt.

Kostnadsfri offert

Få den flytt ni vill ha, med bra personal som håller reda på allt kan ni känna er trygga med att vända er till oss. Kontakta oss här nedan för en kostnadsfri offert där vi räknar på allt som just ni önskar och vill. Enklare än så kan det inte bli.

OFFERTFÖRFRÅGAN