Flyttfirma Värmdö

Närmar sig flyttdagen? Vi hjälper dig med flyttlasset på Värmdö. I över 25 år har TBA Transporter levererat felfri service inom flytt och magasinering. Tillsammans skräddarsy vi den perfekta flytten för dig – för att du ska få en enklare start på din nya vardag.

Skräddarsydda flyttjänster på Värmdö

Våra kollegor har lång erfarenhet av packning, lastning, lossning och uppackning, men de har framför allt svart bälte i kundservice. Genom att sätta ihop din egen lösning, utifrån just dina behov, får du hjälp med allt det du vill slippa tänka på under flyttdagen. Släpp tankarna på att packa in ömtåliga föremål eller lasta otympliga möbler – och lämna istället över ansvaret till oss. Med nästan 1400 utförda flyttar under 2020 vågar vi påstå att vi är mästare på trygga flyttar.

Behöver du hjälp med magasinering?

Och vår hjälp behöver inte ta slut efter flyttdagen. Får alla dina möbler inte plats i din nya bostad? Eller är slutdestinationen ännu okänd? Då kan vi även erbjuda magasinering av ditt bohag i någon av våra temperaturstyrda förvaringslokaler. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert redan idag!

OFFERTFÖRFRÅGAN

TBA Transporter är en flyttfirma i Stockholm men vi erbjuder våra tjänster i hela Sverige och Europa.