Flyttlådor och flyttkartonger i Stockholm

Ska du flytta i Stockholm och vill utföra packningen själv? Vi på TBA Transporter förser dig mer än gärna med det packmaterial du behöver. När en flytt ska utföras är det som bekant en hel del som ska med, från ömtåliga glas till tunga böcker. Med rätt flyttlådor och flyttkartonger blir packningen snabbare och enklare utförd, vilket i sin tur underlättar transport och uppackning. Ägodelarna löper även mindre risk för att gå sönder under transporten. Bra för dig – bra för oss.

Från glas till pianos

Oavsett hur stort eller litet du än bor kan du vända dig till oss för det packmaterial du behöver. Vi erbjuder ett bra pris för de flyttlådor du lånar från oss, och med deras höga kvalitet behöver du inte oroa dig för att ditt gods kommer att ta skada under flytten. Har du möbler som tunga pianos som behöver skyddas, eller kanske äldre möbler? Oavsett dina behov ser vi till att anpassa packmaterialet efter det just du behöver.

Pålitligt packmaterial

Med lång erfarenhet av att utföra flyttar i Stockholm är vi det självklara valet när du vill ha högkvalitativa och pålitliga flyttkartonger. Vi erbjuder bra priser och punktlig personal som ser till att båda lämna och hämta som överenskommet. Enklare än så kan det inte bli att flytta.

KONTAKTA OSS IDAG FÖR MER INFORMATION