Företagsflytt och kontorsflytt i Stockholm

Ska företaget flytta till nya lokaler? Är det viktigt att flytten blir lika effektiv som noggrant utförd? Då är vi på TBA Transporter rätt val. Med lång erfarenhet av kontorsflyttar i Stockholm vet vi hur viktigt det är att allting organiseras och utförs på rätt sätt. Oavsett om ni ska flytta till större eller mindre lokaler, med eller utan hiss, kan ni räkna med att vi utför företagsflytt som inte påverkar företagets kärnverksamhet.

Kontorsflytt där allt ombesörjs

När ni vänder er till oss för er kontorsflytt kan ni låta oss ombesörja allt. Packa ner, flytta, magasinera, packa upp, vi sköter allt. Eftersom vi vet hur oerhört viktigt det är att personalen hittar vart allting finns och att allt fungerar som det ska efter utförd flytt anpassas vi varje flytt efter varje företags enskilda behov. Från tre datorer till hundra, oavsett ert företags storlek och omfattning hjälper vi er till era nya lokaler till ett fast pris och i tid.

Flytt skräddarsydd efter företaget

Med vår erfarenhet av kontorsflyttar i Stockholm kan ni känna er trygga med att vända er till oss. Vi är noga med att skräddarsy varje flytt efter varje företag, och med vår erfarna och punktliga personal kan ni vara säker på att det inte blir något onödigt avbrott i företagets verksamhet.

OFFERTFÖRFRÅGAN