Flyttfirma Upplands Väsby

Flyttfirma Upplands Väsby

Börjar det närma sig flytt från Upplands Väsby? Då har du hittat rätt personer för jobbet.Hos oss på TBA Transporter arbetar en engagerad personalstyrka som står redo att göra allt för att du ska få njuta av en bekymmersfri flyttdag.

Vi erbjuder flyttjänster för dig i Upplands Väsby

Vi är ett familjeföretag som i över 25 år stått för kvalitativ flytthjälp över hela Sverige. Varje år är vårt team med och gör cirka 1400 flyttar – alltid med kundupplevelsen i främsta fokus. Våra kollegor har varit en del av teamet länge och har en gedigen erfarenhet av att packa, lasta och lossa både slott och koja. Tillsammans skräddarsyr vi den perfekta lösningen för just dig, från första flyttkartong, hela vägen fram till din nya adress.

Behöver du flytthjälp med magasinering?

Får soffan inte plats i ditt nya vardagsrum? Det är inga bekymmer, vi löser det också! Genom TBA Transporter kan du även förvara och magasinera ditt flyttlass i temperaturstyrda förvaringslokaler i Stockholm.

Välkommen att kontakta oss för en offert – oavsett slutdestination.

Anlita oss som flyttfirma så får du hjälp med

  • Packa
  • Lasta
  • Transportera
  • Lossa
  • Packa upp

OFFERTFÖRFRÅGAN

TBA Transporter är en flyttfirma i Stockholm men vi erbjuder våra tjänster i hela Sverige och Europa.

Flytta utomlands?

Vi hjälper dig flytta till, från eller inom Upplands Väsby och Stockholm, och kan även hjälpa till med flyttar till övriga Sverige och Europa.